Al jarenlang erg populair

ringmappen

Als er een map nog steeds erg populair is voor het opbergen van papieren dan zijn het ringmappen, voor zowel op kantoor als op zakenbezoek naar een klant kun je niet zonder de mappen. Voor een mooie verzorgde uitstraling van je kantoor, zijn de mappen ook onmisbaar. In de stijl van je bedrijf kun je een complete professionele lijn creëren, laat de mappen bedrukken met een prachtige stijl en je bent ook nog eens herkenbaar. Klanten en relaties zien direct dat je administratie serieus neemt.

Verzorg je eigen ontwerp

Wil je gebruik maken van het ringmappen bedrukken, kun je een eigen ontwerp logo en teksten ontwerpen om deze aan te laten brengen op de map. Weet je nog niet zeker waar je de bedrukking wilt laten plaatsen, of wil je gewoon wat tips dan ben je natuurlijk welkom bij bellea.nl voor deskundig advies. Bij de uitvoering van een ringmap heb je ook bepaalde soorten om uit te kiezen, extra opties zijn bijvoorbeeld een visite venster, schuine insteekvakken of andere handigheidjes. Ook al wordt er veel digitaal bewaard, een ringmap is onmisbaar.

ringmappen

Presenteer je bedrijf ook professioneel

De presentatie van je bedrijf of organisatie is de eerste indruk bij klanten en relaties, het is daarom niet gek dat je zorgt dat de ringmappen een unieke uitstraling hebben. Met de naam of andere afbeelding in kleur, heb je niet zomaar een ringband maar een band die een professionele uitstraling hebt. Door de andere producten van bellea.nl in dezelfde stijl te bedrukken heb je een complete lijn voor je organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *