Is jouw rijbewijs toe aan verlenging?

pasfotos Waalwijk

Wanneer het rijbewijs verlengd moet worden zal je een pasfoto moeten hebben om te overhandigen. Alleen dan mag de verlenging in behandeling worden genomen. Echter zal je rekening moeten houden dat er strenge regels worden gehanteerd. Je mag bijvoorbeeld geen zichtbare tanden hebben. Glimlach mag overigens wel, maar dan zal je een gesloten mond moeten hebben. Genoeg regels waar je rekening mee dient te houden. 

Hiervoor kan je het beste op zoek naar een specialist die ook precies weet wat er gedaan moet worden. Geschikte pasfotos Waalwijk en omstreken maken doe je dan ook bij Inkstationwaalwijk.nl!

pasfotos Waalwijk

Welke strenge eisen zijn er allemaal bij het maken van pasfotos?

Zoals hierboven al gezegd is het niet toegestaan om de tanden zichtbaar te hebben op de foto. Daarentegen mag je wel een glimlach tonen, echter dan wel met een gesloten mond. Daarnaast moet de pasfoto in kleur worden gedrukt en mag er geen schade zijn aan de foto. Is dit wel gezien, dan kan je helaas de foto niet gebruiken en zal je een nieuw exemplaar moeten overhandigen. 

Uiteraard zal je ook rekening moeten houden dat je recht in de camera kijkt. Het hoofd dient dus recht naar voren te staan voor de foto. Draag jij een bril? Dan mag je dit alsnog ophouden. Wel zou je rekening moeten houden dat de ogen goed zichtbaar zijn tijdens het maken van de pasfotos in Waalwijk. Vergeet overigens ook niet dat het maken van pasfotos geld kost!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *