Kunststof op een duurzame manier

kunststof spuitgieten

Bij het kunststof spuitgieten van producten wordt kunststof granulaat gesmolten en onder hoge druk in een matrijs gespoten. De holte van deze matrijs heeft de vorm van het product. Nadat dit is afgekoeld heeft het product de gewenste vorm. Kunststof spuitgieten is geschikt voor productie van grote aantallen.

kunststof spuitgieten

Kies voor Naber Plastics

Dus als je grote producten of vormen wilt ontwerpen die in grote aantallen gemaakt moeten worden dan is het een goed idee om contact op te nemen met Naber Plastics. Zij kunnen je goed helpen bij de productie van nieuwe kunststofproducten wat hun een uitstekende partner maakt. Altijd bereid om in gesprek te gaan over projecten, maar ook om advies te geven over de materiaalkeuze. Heb jij je eisen en wensen nog niet helemaal concreet op papier? Geen zorgen! Naber zal samen met jou dit helder formuleren. Zo weet iedereen waar ze aan toe zijn. Dit gaat op ten duur ook helpen in latere processen.

Nog een andere reden waarom Naber de partner voor jou kan zijn is omdat zij beschikken over een eigen innovatie en productontwikkelingsafdeling. Als er nieuwe producten worden ontwikkeld gaat de afdeling zelf met jou om de tafel. Door de kennis van plastic spuitgieten die beschikbaar is en ervaring met ontwikkeling van nieuwe producten onderscheiden ze zich van andere ontwerpbureaus. Vanwege deze kennis, ervaring en samenwerking met de klanten worden zo goed mogelijke producten geproduceerd.

Wil je kennis maken met het bedrijf en hun werkwijze? Neem dan contact op via het contactformulier op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *