Meer opslagruimte nodig als bedrijf? Huur of koop een opslagcontainer

opslagcontainers

Door uiteenlopende omstandigheden, maar meestal als gevolg van verbeterde verkoopresultaten, kan het zijn dat je bedrijf eigenlijk wat te groot wordt voor het bedrijfspand waarin je kwartier houdt. Te weinig goede werkplekken voor je personeel kan daarbij een probleem zijn, maar dat geldt ook voor wanneer je niet genoeg opslagruimte meer hebt om alle in het pand aanwezige goederen op een nette, geordende en ook nog eens veilige manier op te slaan. Om dit probleem het hoofd te bieden kan het raadzaam zijn één of meerdere opslagcontainers te huren of te kopen. Dergelijke containers zijn immers gemaakt voor de opslag van goederen. Je kunt deze containers ook nog eens gewoon op het perceel van je bedrijfspand kwijt. Verhuizen naar een ander bedrijfsgebouw is daardoor voorlopig niet aan de orde.

opslagcontainers

De voordelen van opslagcontainers boven andere opslagplaatsen

In vergelijking met bijvoorbeeld garageboxen en opslagloodsen heeft het plaatsen van één of meer opslagcontainer op je eigen grond deze voordelen:

  • Je hoeft voorlopig nog niet aan verhuizen naar een ander pand te denken. Gelukkig maar, want dat is altijd een kostbare aangelegenheid.
  • Je kunt de in de container opgeslagen goederen altijd gemakkelijk bereiken. 
  • Als je op een dag de opslagcontainer niet meer nodig hebt, dan kun je deze simpelweg verkopen of de huur ervan stopzetten.
  • Een container is zeer multifunctioneel, want je zou deze op een dag desgewenst ook kunnen inzetten als werkruimte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *